השכלה
2018 דוקטור (PhD) לתזונה (בהצטיינות), האוניברסיטה העברית
2013 מוסמך (MSc) במדעי התזונה, האוניברסיטה העברית
2011 תזונאי-דיאטן קליני (RD), משרד הבריאות
2005 בוגר (BSc) במדעי התזונה
ניסיון אקדמי
2022- היום יועץ אקדמי בנושא יסודות ותרכובות במי שפיר, דם טבורי, שלייה, גדילה תוך רחמית ותוצאי לידה, המעבדה להידרולוגיה (פרופ' בריאן ברקוביץ'), מכון ויצמן, בשיתוף מכון גרטנר לחקר אפידמיולוגיה ומדיניות בריאות – מרכז רפואי שיבא.
2019- היום מורה לתזונה, המדור ללימודי חוץ, האוניברסיטה העברית.
2019- היום משתלם בתר-דוקטורטPost-Doc בנושא איתור סמני דנ"א/רנ"א הקשורים בסוכרת במבוגרים ונשים הרות, המעבדה לגנטיקת אוכלוסיות כמותית (פרופ' יוסי הלל), האוניברסיטה העברית, בשיתוף רמב"ם – הקריה הרפואית לבריאות האדם.
2014-2017 תלמיד מחקר (במסלול הישיר לדוקטורט) במעבדה לתזונה ומדעי המח, האוניברסיטה העברית, בשיתוף המעבדה המרכזית בישראל 'מגה-לאב' - 'מכבי שירותי בריאות' והמעבדה לתזונת האדם במרכז הטכנולוגי בציריך, שוויץ.
פרסומים מקצועיים
לרשימת הפרסומים המלאה באתר
Google Scholar
שטחי התעניינות ועיסוק מיוחדים
(א) השפעה סביבתית (לרבות תזונה) על מהלך ותוצאי ההיריון, משק המינרלים האמהי, גדילה עוברית, התפתחות מוחית, תפקודי תריס אם-יילוד ותוצאי לידה, בדגש על יוד, ברזל, מתכות נדירות והרכב מי השתייה; (ב) היבטי תזונה ובריאות הציבור; (ג) (תזונה גנטית - Nutrigenetics); (ד) מחקרים קליניים ותצפיתיים בתזונה ובלוטת התריס.
חברות באיגודים מקצועיים
חבר בעמותת הדיאטנים והתזונאים בישראל – עמותת עתיד (2020-2021)
חבר באגודה הישראלית לאנדוקרינולוגיה (2021-2022)